2016. január 31., vasárnap

45. Rész

x--- Zain Malik ---x


- Hívjam a bandát? - kérdi Po, míg a szemét festi ki, ahogy szájával O alakot formál a tükör előtt, én pedig inkább belépkedem a szobába.
- Fasznak sem hiányoznak - förmed rá Zoe a szobából, míg magára húz egy fekete lógós trikót. Szégyenlős, de valahogy ilyenkor nem zavartatja magát, mikor a fekete csipkés melltartójának a fele kint virít. Meg az oldala... és ha úgy fordul, akkor a hasa is látszik. Tarkómat megdörzsölöm, ahogy arra gondolok, hogy ismét vissza kell majd fognom magamat az egész buli alatt, hogy ne tépjem le róla a ruhát. Lábai előttem virítanak, ő meg észre sem veszi, hogy már most kikészültem tőle. Az a bordó rövid és tépett rövid gatya... az a segg. A piros cipője virít a lábán, de már hozzászoktam. Inkább a deszkás cipőket preferálja, na meg a bakancsokat. A szegecsek a cipőjén néha megvillannak. A szerelése összhangban van. És a nyálam összefut, ahogy a vörös-fekete kombinációkat bámulom rajta. Nem, ő nem sminkel, mint Po. Csak a haját igyekszik kifésülni. Nála ez pedig már haladás, bár imádom kócosan.
- Hát jó - rántja meg a vállát Po, aztán besiet a fürdőbe.
- Na? - kérdi széttárva karjait, ahogy felém fordul, aztán körbe. Felállok és elkapom a derekát, ahogy felém fordul újra. Magamhoz húzom és megcsókolom, ő pedig rám nevet. - Akkor jó - pirul el, majd kilépked a szobából. Én meg utána. A srácok csak a zsebükbe pakolnak, nem úgy, mint Po, akinél táska van. Bár néha tényleg úgy érzem, hogy két féle lány van. És az egyik Po, a másik meg Zoe. De még ők is annyira különböznek a többi lánytól. Po egy gerincferdülést vállal be a táskájával. Zoe meg hozzám vágja a teloját, hogy ugyan rakjam már el. Nem mintha baj lenne, de néha féltem, hogy nincs nála telefon. Azok ellenére is, hogy vele vagyok, és, hogy tudom, hogy kettőt tapsol és a zene megáll, neki meg lábat csókolnak.
- Figyu, azt hallottam, hogy a Coronitában elég sok a Maslor.... - motyogja oda Po Zoenak.
- Tudom, terjeszkedni akarnak, vagy mi a fasz. Nem is oda megyünk - rázza meg a fejét, ahogy kimennek az ajtón. Danny a fejét csóválva rám néz, én meg széttárom a karomat, hogy mégis mit tehetnék.
- Gondolj bele, ha magadra haragítod, komolyan megásatják veled a sírodat - csap a vállamra, mire elröhögöm magamat. Magam után csak simán becsukom az ajtót, kezdek hozzászokni, hogy itt nem kell bezárnom. Zoe mosolyogva vár be engem, én pedig rögtön összekulcsolom a kezeinket. Po elől már célirányosan megy, azt hiszem, már megbeszélték, hova tartunk. Elől Po mindenkinek visszaköszön, ezzel lerendezve Zoe részét is. Amiért biztos vagyok, hogy Zoe hálás.
- Milyen helyre megyünk? - kérdezem meg, miközben a tömegben vezet.
- Táncos, ivós, klubos, faszom tudja helyre - néz rám, hátramosolyogva.
- Tökéletesen körbeírtad a helyet - forgatom meg a szememet, mire hallom, ahogy felnevet.
- Az ott - mutat előre a tömegben, mire abba az irányba nézek. Két szintes az egész hely, felül pedig az alap terület fele erkély. Az egész ablakokból van körülbelül. Hát nem néz ki rosszul. Po és Zoe mennek elől, bár Zoe rángat magával.
- Veled vannak? - kérdi meg az egyik kidobó, mire Zoe felemeli az összekulcsolt kezünket.
- Minek néz ki?! - kérdez vissza bunkón, mire elmosolyodom. Ő annyira nem ilyen... vajon ő is így látott engem Bradfordban? Gondolatmenetem végére már bent is vagyunk. A zene közép szar, de általában minden ilyen helyen az. Po a pultos csajhoz beszél, aztán már Zoe is. A pultos elveszi Po táskáját és berakja a pult alá, aztán még bólogat párat a lányoknak. Mosolyogva jönnek vissza hozzánk és most először értem meg, hogy ők talán miért barátnők, vagy hogy Ponak tényleg van az az oldala, amiről Zoe mosolyogva beszélt anno.
- A piát csak kérjétek, nem kell fizetni - mondja nevetve Po, mire Zoe is enged egy féloldalas mosolyt.
- Nem is értem, minek hoztunk magunkkal pénzt - csóválja meg a fejét Xavier.
- Hogy óvszert vegyél haza felé, hogy megtudd dugni azt a csajt, amelyiket összekaparod - villant rá egy édesen gonosz mosolyt Zoe.
- Jogos, Törpe - üti vállba Xav röhögve és már el is tűnik a tömegben.
- Alapozzunk - csapja össze a tenyerét Danny, mire mind megindulunk a bár felé. Zoe nehezebben küzdi fel magát rá, én viszont csak röhögve nézem, ahogy a magas székre felcsüccsen. A vállamba boxol és már el is hadarja azt, amit kér.
- Azt, amit ő - intek a fejemmel Zoe felé, mikor kérdőn néz rám a pultos csaj. Kikapunk mind ketten egy zöld koktélt, mire én elfintorodom. Azt hittem, valami normálisat kért.
- Ne nézz már így! - röhög rám, míg beleiszik. - Ez erős - mondja könnyes szemekkel, ahogy köhög párat.
- Ez egy koktél, Zoe, a koktélok nem erősek - rázom meg a fejemet, ahogy én is beleiszok. Lassan rakom le a poharat három nagy korty után, megköszörülöm a torkomat és igyekszem férfiasan viselni, ahogy a nyelőcsövem szétég.
- Húzóra - csap a vállamra Danny, mire oldalra nézek, és látom, hogy Zoe vállára is rácsapott egyet. Ő hátra néz Dannyre és elröhögi magát.
- Miért akarsz mindig leitatni, Danny?! - kérdi értetlenül.
- Szeretem, ha az emberek részegek - villant egy mosolyt, majd kettőnk között az asztalra csap.
- Ezt lehúzza, és mehetünk is haza, mert kidől - rázom meg a fejemet, mire Zoe érdeklődve rámnéz.
- Alábecsülsz, Malik - mutat rám és már el is kezdi inni. Hát igen, ennyit Zoeról. Szemeit már be is csukja, épp, hogy egy félkorty marad a pohárban, ő meg a kezét a szája elé rakja és köhögni kezd.
- Adok neked tíz percet - sóhajtok fel, míg a hátán végigsimítok, hátha jobb lesz neki a köhögő rohama közben. Bár, ahogy látom, nem kell neki tíz perc sem. Elég kettő és megfullad. A piának ideje sem lesz beütni.
- Faszán vagyok - próbál megnyugtatni rekedtes hangjával, mire röhögve a tömeg felé fordulok és lassan inni kezdem a piámat. Apró kortyokban nem szörnyű, csak fáj.
- Zoe! - sikkant fel valaki mellettünk, mire mind a ketten egyszerre odanézünk. Én rájövök, hogy Po az, de úgy tűnik, Zoe elsőre is rájött erre. - Tánc, most! Imádom ezt a számot! - mondja röhögcsélve, mire Zoe elfintorodik.
- Én nem - feleli közönyösen, mire elnevetem magam. De Po megfogja a kezét és húzni kezdi a tömegbe. Zoe szemei elkerekednek és még épp, hogy a kezembe nyomja a poharát, mielőtt az a földön szarrá törne. - Po és a tánc eléggé... - nem tudja befejezni, mivel tényleg elrángatja tőlem a csaj. Röhögve rakom a pultra az üres poharát, és fogom az enyémbe a sajátomat. Látom, hogy ott kezdenek veszekedni, aztán, hogy Po hisztizni kezd, Zoe meg elröhögi magát.
- A csajod lepasszolt? - kérdi mellém lépve Xav, mire elmosolyodom.
- Ja, látod? Leszbikus lett - tárom szét a karomat tehetetlenül.
- Az a gáz, hogy éppen most kinézem belőle - morogja Danny, ahogy azok ott ketten elkezdenek táncolni.
- Zoe velem nem táncol így - röhögök fel, ahogy őket nézem. Hát... nem csak mi kezdtük el őket bámulni. Uhm. Az, az... az ott csípő mozgás... Azt hiszem értem, mit akart Zoe mondani. Valami olyasmit, hogy Po és a tánc vele eléggé erotikus. Vagy, hogy legalábbis a fejemből a vér máshova megy Zoet nézve.
- Hát, haver. Lehet, tényleg leszbikus - morogja Xav, ahogy beleiszik az italába.
- Esetleg Biszexuális - röhögöm el magam, mire Danny megcsóválja nevetve a fejét.
- Szerintetek hagyná, hogy megdugjam? - kérdi hümmögve Xavier.
- Zoe?! - förmedek rá értetlenül.
- Ja, biztos jó party lenne - bólogat hevesen Xav. - Te idióta pöcs, Poról beszélek, ő is ott van! - int feléjük szabad kezével.
- Ja... - mondom hajamba túrva. - Hát, ő Po. Ő mászik rád, semmi megerőltetés. De ne dugd meg Zoe barátját - rázom meg a fejemet.
- Akkor szedd szét őket! - Fordul el tőlük Xav.
- Hoho, oda néz! - Röhögi el magát Danny, ahogy egy srác odasomfordál.
- Várjak, vagy most tépjem ki a tömegben a szívét? - kérdezem figyelmesen, ahogy kiiszom a poharam tartalmát.
- Várjunk szerintem - röhögi el magát Xav, ahogy a műsör hallatán visszafordul.
- Teszek rá egy üveg vodkát, hogy Zoe elfogadja a felkérést - röhögi el magát Danny.
- Tartom - szólal fel másik oldalamon Xav. A srác tényleg Zoet kéri le, pedig esküszöm reménykedtem benne, hogy a Po féle lányok jönne be neki. Zoe rám néz, elneveti magát és tudom, hogy Danny nyert. Zoe bólint, a srácon látszik, hogy meglepődik. Hát igen, Zoe nem mindennapi lány. Táncolni kezdenek, de nem úgy, mint velem, vagy mint Poval. Csak olyan meh formában. Látszik, hogy Zoe nem gondolja komolyan. - No lo puedo creer, ganaste la apucsta! - hördül fel Xavier, mire elröhögöm magam. Nem hiszi el, hogy Danny megnyerte a fogadást. Pedig pont Xav az, aki több mindent kinéz Zoeból, és Danny az, aki kevesebbet.
- Rakok rá egy pezsgőt, hogy ha Zayn oda megy, még kéreti is majd magát - néz át előttem Danny Xavierre.
- Loco... tartom - rázza meg a fejét.
- Akkor lássuk - csapom össze a kezeimet és megindulok az elméleti ideiglenes barátnőm felé. Hajamba túrok, csak, hogy kócosabb legyek. Azt úgyis tagadhatatlanul imádja. Új szám indul el pont akkor, mikor már majdnem odaérek. Azért ez valamivel jobb, mint az a hét perces szar remix, ami nemrég szólt idebent.
- Táncolunk, te picsa? - kérdem elé állva, mire elröhögi magát. A srác értetlenül néz rám, épp vesz egy mélyebb levegőt. Szerintem le akar osztani, csak, hogy imponáljon Zoenak.
- Egy ilyen pöccsel? - kérdi engem végigmérve. A srácok felé pillantok és kezemmel Danny irányába mutatok, mire Xavier széttárja a karit és innen látom, hogy spanyolul kezd hadarni, mint egy őrült. Danny megveregeti a vállát és kikér neki egy piát. Legalább ők is elvannak.
- Hát, ez a pöcs sok mindent megtenne érted - szállok bele az idióta játékba.
- Például? - kérdi csípőre téve a kezét, már el is felejtve a mögötte lévő srácot.
- Amit akarsz - rántom meg a vállamat, míg magamhoz húzom és lekapom. Csak, hogy a mögötte lévő tátott szájjal bámuló kis pöccsel tisztázzam, kihez is tartozik. Elengedem, ő pedig elneveti magát.
- Jó, benne vagyok egy táncban - legyint le engem, mire magamhoz húzom és a hajába nyomok egy puszit.
- Olyasmit akarok, mint ami Po-val volt, az tetszett - mondom neki, mikor ő a tömegbe húz.
- Na, úgy pont nem fogok a srácok előtt táncolni veled - neveti el magát még beljebb húzva.
- De Poval igen? Kezdek féltékeny lenni! - morgom a fülébe, ahogy csípőjénél fogva magamhoz húzom.
- Po nem fog közben lekapni, te igen. Az meg már pornográf tartalom - kuncog fel, mire kezemet pólója alá juttatom. Ami nem nehéz. Végig simítok oldalán, míg ő végre táncolni kezd. És nem, most tényleg nem úgy, mint ahogy eddig táncoltunk.


x--- Zoe Fable ---x


Tetszik ez a szám, bár nem tudom, mi ennek a címe. Azt hiszem, sosem táncoltam még így vele. Ennyire szabadon. Azt hiszem, ez már az a tánc, ami csak tinik között megy le. Hormonokkal küzdő tinik között. Érzem, ahogy végig simít derekamon, én pedig jobban hozzányomom a fenekemet, amíg leírok egy nyolcast. Szerintem ez már úgy a kilencedik szám, amit végigtáncolunk. Kezei előre csúsznak hasamhoz, érzem, ahogy hüvelykujja végig simít melltartóm alján.
- Elfogadom azt, amikor úgy lemész... újra - suttogja a fülembe, mire elnevetem magam. De ha már kéri, nem fogom kínozni. Csípőmmel körözve leguggolok, aztán lábaimat kinyújtom és lassan emelem fel a törzsemet. Fejemmel körzök egyet, emiatt pedig a hajamat is megrázom, csak, hogy vigyek már bele neki valami extrát is. Épp, hogy vissza érek, és már szembe is találom magamat vele, meg azzal a perverz mosolyával. Átkarolom a nyakát és csak tovább mozgok az ütemre. Úgy, amit általában elítélnek. De nem érdekel, Zaynnal vagyok. Azt kérte, így táncoljak. Akkor így fogok. Hajába túrok és felnézek rá, ahogy ő a lábaim közé lép egyik lábával. Várom, hogy ismét elszakadjon nála a cérna, ahogy hozzádörgölőzőm. Eddig kétszer kapott le durván. És ahogy a szemeibe nézek tudom, hogy nem sok kell a harmadikhoz. Látom, ahogy tekintete az számra siklik, én pedig beharapom az alsó ajkamat. Nem kell több, és talán ezt előbb tudtam én, mint ő. Magához húz és ismét megcsókol. És most nem hagyom abba a táncot csak emiatt. A csók egyre durvább és élvezem, hogy így elveszti az eszét. Keze fenekemre csúszik, és így már képtelen vagyok tovább mozogni. Vagy ezzel őt tovább húzni. Szájába sóhajtok, ahogy kezei rámarkolnak a fenekemre. Szerintem egy szám is lemegy, amíg mi egymásba feledkezünk az izzadt és részeg tömeg közepén. Na, nem mintha mi nem ugyan ebbe a kategóriába tartoznánk. Annyira gyorsan húzódik el tőlem, hogy kényszert érzek arra, hogy visszahúzzam. De ő csak kifelé kezd húzni. Vagy befelé. Fogalmam sincs, merre. Aztán megértem, mikor meglátom a fiú vécé kiírását. Ő belöki az ajtót, és egyikünk sem lepődik meg, hogy nincs itt senki. Egyedül a fiú WC szokott mindig üres lenni, minden bulikor. Ha csak nem azért jönnek, amiért mi... bár... mi miért is jöttünk?! Az ajtó becsukódik, ő rám néz, apró mosoly kerül a szájára. Az a veszélyes fajta. Amitől más félne, én meg izgatott leszek, hogy végre lépjen már közelebb.
- Na? Csinálunk is valamit, vagy csak állunk?! - kérdem most már sürgetően, ahogy az izgalom végigfut rajtam. Felnevet, és egyenesen a falhoz szegez a kezeivel.
- Ezért szeretlek - suttogja az ajkaimra, és végre megcsókol. Kezem megindul, hogy a hajába túrjak, de megfogja még félúton és a fejem fölé szegezi. Érzem, hogy kitapintja másik kezemet, és azt is a fejem fölé fogja, mindössze egy kezével. Én teszem még durvábbá a csókot, ha ő már lefog engem. - Látom, tetszik - kuncog a nyakamba, mire felmordulok. Trikóm apró pántját arrébb húzza, és szinte a fél mellkasom fel is fedi magát előtte. Érzem, ahogy ajka végigsúrolja kulcscsontomat, aztán, ahogy a vállamra nyom pár puszit. Majd megszívja a nyakamon a bőrt. Apró sóhaj tör fel belőlem, csak egy kicsi. De érzem, hogy elmosolyodik. - Mit értettél a csinálunk is valamit alatt? - kérdi a szemeimbe nézve.
- Valamit - mondom zavartan, mire elmosolyodik.
- Vad valamit, otthon valamit, itt valamit, lassú valamit, meddig valamit? - kérdi a fülembe suttogva, mire a szemeimet lehunyom.
- Kapd be - sóhajtok fel fejemet megrázva. Ő elneveti magát, elengedi a kezemet és felültet a két csap közötti kicsempézett pultra.
- Oké, később. Mit szólnál egy cigihez? - kérdi előkaparva a zsebéből egy... tekert cigit.
- Nem sima cigihez? - kérdezek rá nyelve egy aprót, ahogy torkom rögtön kiszárad.
- Fű. Sima és tiszta marihuána - mutatja elém, én pedig összezárom eddig nyitott lábaimat és csak úgy unottan ránézek. Agyam elkezdi visszajátszani azt az estét. Első betépésem volt, a végére pedig megerőszakoltak. Senkinek nem kívánom, hogy arra ébredjen fel, hogy éppen dugják... egy olyan srác, akit ismersz, azért a haverodnak tartottad. És ő úgy csinálja, hogy te éppen magadhoz térsz.. a fájdalomra. - Hey - szólal meg erőteljesebben, mire szemeibe nézek. - Minden oké? - kérdi végig simítva arcomon, én meg elmosolyodom.
- Persze - biccentek neki. Ő óvatosan megpróbálja szétnyitni a lábaimat, de nem engedem neki. Fejemet lehajtom zavaromban. Aztán látom, hogy oldalra lép egyet, majd a lábamat kikerülve a pultnak dönti a csípőjét. Tarkómhoz nyúl, és odahúz magához. Gyengén csókol meg. Lassan. Miközben érzem, hogy hüvelykujja végigsimít arcomon. Gerincemen végigfut egy remegés, ő elenged, én pedig továbbra is lehajtva tartom a fejem. Ez gáz. Tudom, hogy ő nem az a pincérsrác. Tudom, hogy ő nem csinálna olyat, amit nem akarok. Oké... ez normális reakció tőlem, kár, hogy azt hiszem, ő nem tudja, mi történt ott, aznap este. Bár nem is baj.
- Nem kell, bocsi, azt hittem, hogy...
- Hogy túltettem magam rajta és leszarom? - kérdezem egy apró mosollyal ránézve. - Mondhatni - veszem ki a kezéből a füves cigit.
- Zoe, komolyan nem kell. Eredetileg ez azt hiszem Urielé. Menjünk vissza, táncolj nekem még egy egész éjjelen át, részegedjünk le, és cipeljük haza a csapatot - mosolyog rám, mire felvonom a szemöldököm.
- Vagy tépj be velem - emelem fel a kezemben a cigit, a másikban az öngyújtót.
- Bevallom, jobban tetszik a te variációd, de nem akarom, hogy ezt úgy érezd, mintha kéne... tök barom vagyok. Sokat ittam. A picsába... bocsánat - vakarja meg a nyakát zavartan, míg hátrább lép pár lépést. Megfogom a pólóját és vissza húzom... a lábaim közé. Derekára kulcsolom a lábaimat, biztosra véve, hogy már el sem fog menni innen.
- Nehogy már a csajnak kelljen könyörögni - villantok rá egy mosolyt, ahogy az ajkaim közé veszem a szálat. Persze, szerinte sima füvezés. Mivel régen azt mondtam, hogy füveztem már. Holott akkor az volt nekem az első, azon az estén, ami tragédiába fulladt. Számomra legalábbis. Aztán, most itt ez a második. És úgy vélem, Zaynnal csak nem járhatok rosszul. - Úgyis azt kamuztad egyszer skypon, hogy szívesen szívnál velem, hát akkor? - kérdem felpillantva rá, nehezen artikulálva a szavakat a cigi miatt a számban. Csokibarna szemei kiéhezetten figyelik minden mozdulatomat. Ahogy az öngyújtót a tekert cigihez emelem, ahogy beleszívok, és felparázslik. Aztán, ahogy az első igazi slukkot is megkaparintom belőle. Annyira fura érzés, a másik nem ilyen volt. A kezemet a pultra teszem, benne a cigivel. Fejemet kissé hátra hajtom és a füstöt továbbra is a tüdőmben tartom. Olyan, mintha az egész testemben eddig az izmok megfeszültek volna, és most már nem. Érzem, ahogy megfogja a tarkómat és visszafordítja a fejemet felé. Kifújom oldalra a fehér füstöt és a szemeibe bámulok.
- Annyira kibaszottul hozzám illesz - sóhajt fel keservesen, ahogy kiveszi kezemből a cigit, hüvelyk és mutató ujja közé szorítja és beleszív egy nagyot. Szemeit lehunyja, vissza rakja a cigit a pultra, aztán kezeit a derekamra rakja. Ő sem fújja ki rögtön a füstöt. Lassan kezd kifelé omlani a szájából, mintha valami sokkal súlyosabb lenne. És ez abszurd, mivel én annyira könnyűnek érzem magam tőle. Felveszem a cigit, most én szívok bele, aztán odatartom neki is, és ő is beleszív. Visszarakom mellénk. Aztán oda hajolok hozzá. Fogaim közé fogom alsó ajkát és magam felé meghúzom. Ő pedig mozdul utánam. Csípőmnél fogva jobban magához húz. Ajkaink találkoznak, most már rendesen. Pólójába kapaszkodom, ahogy lehunyt szemmel élvezem a csókunkat. Pihegve válunk el egymástól, homlokomat az övének döntöm. - Sokkal jobb lenne, ha ketten lennénk - suttogj az ajkamra.
- Ketten vagyunk - emlékeztetem egy apró mosollyal.
- Otthon - egészíti ki magát.
- Mehetünk, ha akarsz - pillantok fel a szemeibe.
- Hazajönnének ezek is - rázza meg a fejét.
- Bemutatom az új otthonunkat, a fiú vécét - tárom szét a karomat mosolyogva, mire rám nevet. Felveszi a cigit és beleszív. Felém nyújtja, én átveszem és én is beleszívok. - Mond, mi tart vissza mitől? - kérdezem a fülébe suttogva. Mögötte fújom ki így a füstöt, de még most is megbabonáz.
- Hogy lefeküdjünk, és a helyszín - röhögi el magát.
- Mi a baj a hellyel? Senki nem jön be - kuncogok fel.
- De tartom magam ahhoz, hogy...
- Hogy nem egy ilyen helyen dugsz meg. Még betépve is, Malik? Mibe, hogy elveszted a fejed? - kérdezem beletúrva a hajába, kissé oldalra döntve a fejét.
- Ne akarj ilyenben fogadni, csak becsüld magad többre egy fiú vécénél - rázza meg a fejét, ahogy keze fel-, majd leszalad oldalamon.
- Többre becsülöm magam. A hely nem érdekel, a személy igen - villantok rá egy féloldalas mosolyt, ahogy ismét beleszívok a cigibe. Odanyújtom neki az utolsó slukkot. Hátrahajtom a fejem. Aztán lassan kifújom a füstöt. Érzem, amint puszit nyom a nyakamon megfeszült bőrre. Kissé megharap, majd lejjebb vándorol. Érzem, ahogy puszikkal hinti be a melltartómból kilátszó kis felületet is.
- Fogadjunk - egyenesedik ki megmarkolva a pult szélét.
- Rendben. Ha nyerek... elmondod egy titkodat. A legféltettebb titkod - nyújtom felé a kezemet.
- Ha én nyerek ugyan ez - biccent nekem és kezet rázunk.
- Hozzád is érhetek? - kérdezem izgatottan, mire megrázza a fejét, és hátrább lép három lépést. - Így nehéz lesz - vakarom meg a tarkómat zavartan. Önelégülten elmosolyodik, mire felvonom a szemöldökömet. - Tíz percet sem adok - lóbálom meg a lábaimat, most már én is magabiztosan.
- Kezdheted - szólal meg, ahogy telefonján elindítja a stoppert. Körbe nézek, aztán végül csak a kis pultot szemlélem. Hát... Kényelmes annyira nem lesz. - Azért te is nézd meg - mutatok végig a kis fekete és zöld csempéből kirakott pulton. - Ezen fogsz megdugni - nevetek rá, mire féloldalasan elmosolyodik és megrázza a fejét. - Mondjuk... mint a kertben. Vagy az ágyban, a fürdőben... áh nem is. Inkább mint a kanapén - mélázok el, de a kanapé említésére tekintetébe fúrom az enyémet. A mosolya eltűnik, remélem az összeset végiggondolta, milyen volt. - Kíváncsi vagyok, milyen lehet betépve. Biztos sokkal intenzívebb, ahogy bennem vagy - mosolyodom el. Lábaimat szét nyitom és mindkét kezemmel megfogom a pult szélét a lábam között és azon támaszkodom meg, összenyomva kicsit a melleimet. Nem zavartatva magamat, hogy csak melltartóban vagyok. - Eléggé feloldottam a cigitől, szerinted kint hallani fogják a neved? - vonom fel a szemöldökömet, mire ő köröz egyet a fejével és alsó ajkába harapva rám néz. Számat kissé elnyitom, fejemet oldalra biccentem. Aztán a felső ajkamat végig nyalom a nyelvemmel, lassan... nagyon lassan. Ügyelve arra, hogy végig a szemembe nézzen, vagy legalábbis a számra, mikor hova. Mozdulatom végén beharapom az alsó ajkamat és pislogok párat rá. És ennyi. Megindul felém, az a három lépés most csak más fél. Átöleli a derekamat és magához húz. Nem bánom a vad csókot, sőt! Megváltásnak érzem. Kezemmel gatyáját gombolom ki és tolom épp, hogy le. Ő pedig ugyan így szenved gatyámmal. És mikor én segítek neki, és letolom a gatyám, addigra rajta már óvszer van. - Nyertem - suttogom a fülébe, ahogy megérzem őt lent. Kissé rám dől, engem eldöntve a pulton, aztán érzem, hogy belém vezeti magát. Alsó ajkamba harapva élvezem ki az érzést. Lábaimat csípőjére fonom, felsóhajtok, ahogy mozogni kezd bennem. Nem gyengéden. Nem lazán, vagy normálisan. Hanem durván és gyorsan.
- Be kéne... menni... egy fülkébe - nyögi ki, mire biccentek. Kihúzódik belőlem és az elsőbe már szinte be is esünk. - Előröl vagy hátulról szeretnéd? - kérdi a fülembe suttogva, ahogy belemarkol fenekembe és magához húz.
- Mindegy - nyögöm ki rögtön, csak csináljunk már valamit. Megfordít és hátamra téve a kezét kissé megdönt. Tehetetlenségemben csak a falra rakom a kezemet. Lábával kissé jobban szétnyitja lábamat. Aztán rögtön folytatja azt, amit kint abbahagyott, szinte ugyan úgy. Én pedig először majdnem összeesek, és szinte képtelen vagyok elhinni, hogy még talpon maradok, mert ez túl intenzív ahhoz, hogy lábon így megálljak. Minden erős lökésénél fojtottan felnyögök, holott ajkaimat összepréselem. Végig simít gerincem mentét, aztán érzem, ahogy belemarkol fenekembe. Hajamat hátra dobom, mivel folyton előre lóg az arcomba. Belemarkol a hajamba és felhúz magához, ahogy megáll. Szám elnyílik és úgy kapkodom a levegőt a fura érzésre. Hogy csak így állunk, ő mögöttem és bennem van... Mozogni kezd most is. Lassan. Karjaimat hátra fele a nyakába fonom. Így legalább már van mibe kapaszkodni. Nyakamat kezdi puszilgatni és melleimet gyúrni, én pedig most bánom meg a fogadásunkat. Mert ezt talán tényleg jobb lett volna otthon. Kissé eltol magától, én pedig elfintorodom a hiányára. Megfordít és már fel is kap az ölébe. Minden egyes lökésnél megremeg a vécé fülke ajtaján lévő kis műanyag doboz, amiben a szórólapok vannak. Kezemmel kétségbe esetten igyekszem valami kapaszkodót találni, de nincs. Fejemet a falnak vetem és felnyögök. Ő lehúz magához és megcsókol. A dolgok összefolynak. Hallom néha a saját hangomat. Néha az ő szitkozódását. Érzem, ahogy a hátam nekinyomódik minden egyes kibaszott lökésénél a vécé falához. Érzem őt, a közelegő orgazmust. Az illatát, a szapora légzését. Aztán a lökései lomhává válnak, és rájövök, hogy ő elment. Lerak a földre, az óvszert a vécébe dobja majd rám pillant megizzadva, kissé összetapadó tincsekkel. Kipirulva és lihegve.
- Nyelv vagy ujj? - kérdi pimaszul, mire nyelek egy nagyot. Nem várja meg válaszomat, visszatol a falhoz, leguggol és szinte végig is nyal bennem. Hajába túrok és felszisszenek. A kérdést semmisé teszi, mikor ujjait is megérzem. Aztán kicsit megszív alul, én pedig felnyögök. A kilincsbe kapaszkodok meg, ahogy végigsöpör rajtam az orgazmus. Ujjamra ráharapok, hogy visszafogjam a hangomat, de szerintem még így is hangosra sikerült. És igen, talán hallották kint a nevét. Egy pimasz mosollyal áll fel és húzza fel a gatyáját, míg én is pihegve elkezdem az enyémet felhúzni. - Az a jó, hogyha még el is vesztek nálad egy fogadást, akkor is kibaszott jól járok - csóválja meg a fejét, és a számra nyom egy puszit.
- Tartozol a titokkal - húzom vissza, ahogy ki akarná nyitni az ajtót. A falnak lököm és kérdőn feltekintek rá.
- Szerep csere? - kérdi felnevetve, mire megforgatom a szememet.
- Zayn - kérem hisztisen, mire felsóhajt.
- Milyen titkot szeretnél? - kérdi elmosolyodva.
- A legféltettebb titkodat - pillantok fel rá izgatottan.
- Szerelmes vagyok beléd - suttogja halkan, a szívem pedig zsibbadtan félre ver és értetlenül pillantok fel rá. - Nekem ez a legféltettebb titkom. Hogy te vagy az, akibe szerelmes vagyok, az, akitől még hatvan év múlva is meghülyül majd a szívem, ha végignézek rajtad - mosolyodik el, ahogy végig simít az arcomon. - Nem első szerelem, nem tini szerelem, nem kétségbeesett szerelem, vagy beképzelt szarság. Csak szerelem, egy életre. Ennyi, Babe - rántja meg a vállát, míg én kissé elnyílt ajkakkal, kétségbeesetten és értetlenül meredek rá...


Kukucs! Íme egy újabb rész. Remélem tetszik, amennyiben igen tudassátok velem komiban, pipával vagy iratkozzatok fel! Imádás vaaan! :3 <3

7 megjegyzés:

  1. elso komii:3 imadom ezt a blogot annyira jol irsz..<3 nagyon jo hogy ilyen gyakran hozod a reszeket ! igy tovabb<3 szuper lett <3 :)

    VálaszTörlés
  2. Eszmeletlenul frenetikus volt!

    VálaszTörlés
  3. Nagyon jo lett!!
    Egyszerűen imádom olvasni !!!!!
    Haaaamaaaaaaaaaar hozd a kovit!!!

    VálaszTörlés
  4. Imádom te vagy a legjobb!!!!!!!

    VálaszTörlés
  5. Hűha... Végén Zayntől ez a titok... Eszméletlen rész volt, nagyon élveztem. Bár melyik részt nem? :-D Várom a következő részt :-)

    VálaszTörlés
  6. Mint mindig most is immmadoommm!!!!!♥♥♥♥

    VálaszTörlés
  7. Mint mindig most is immmadoommm!!!!!♥♥♥♥

    VálaszTörlés